Våra rum och stugor finns tillgängliga för uthyrning året om. Nedan presenteras kort information om respektive stuga. Klicka på bilden för mer utförlig info samt bilder.

Timmerstugan
Antal bäddar: 4+2

Stugan är mangårdsbyggnadens västra flygel. Stugan har alla tänkbara bekvämligheter, så som fullutrustat kök, WC med dusch, mikro, TV, AC (luftkonditionering) samt tvättmaskin.

Timmerstugan lämpar sig perfekt för dig som vill stanna lite längre. På baksidan har du tillgång till en härlig altan och grill.

Se fler bilder

Lillstugan
Antal bäddar: 3+2

Strax väster om mangårdsbyggnaden på Enemansgården ligger Lillstugan som är nyrenoverad våren 2013. Bottenvåningen innehåller ett kök med 4-5 sittplatser, duschrum inkl toa och ett mindre sovrum. Till övervåningen kommer man via en utvändig trappa och en stor härlig altan med utsikt mot Kalmarsund. På detta plan finns ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffa.
Fridfullt läge långt bort från vägar och i direkt anslutning till fårens betesmark. Egen tomt med egen anslutningsväg över ängen ner mot havet.

Se fler bilder

Ängstugan
Antal bäddar: 2+1

Ute på “vår äng” ligger en liten bod den lilla friggebod vi kallar “Ängstugan”. En ypperlig stuga för dig som bara vill stanna någon, eller några enstaka nätter. Här finns en våningsäng samt tillgång till en bäddsoffa. Du har även tillgång till kylskåp.
Toalett och dusch finns tillgängligt i “servicehuset”, 20 meter bort.

Se fler bilder